Любовен хороскоп за септември 2020

0
Новият месец идва с промени в любовта. Възможни са критични точки, но няма да ни липсва и романтика
Новият месец идва с промени в любовта. Възможни са критични точки, но няма да ни липсва и романтика

Лятото мина неусетно и е време да посрещнем септември. Новият месец идва с промени в любовта. Възможни са критични точки, но няма да ни липсва и романтика.

Какво да очаквате в любовта през септември?

Овен

В началото на есента представителите на зодия Овен ще направят оценка на любовните си отношения. Романтиката може и да не е толкова често явление за вас, но вие ще имате голямото желание да направите половинката си щастлива. Ще бъдат засегнати и важни теми като тази за съвместния живот. Възможно е да вземете важни решения относно промяна на местожителството и смяна на работата. Септември ще ви донесе хубави емоции в любовта и ако търсите своята половинка. Планирайте пътуване, без значение дали имате половинка до себе си или не.

Телец

За родените под знака на Телеца септември ще бъде благоприятен месец за любовта. Изобилие от различни вълнуващи събития, които ще ви усмихнат, както вас, така и половинката ви. Необвързаните няма да скучаят и ще могат да срещнат интересни личности, но ще им трябва време, за да отсеят кой е подходящият за тях човек. През септември комуникацията с другите ще ви върви, което ще благоприятства и любовта, както за тези, които я търсят, така и за онези, които вече са я намерили.

Близнаци

Новият месец идва за вас с редица събития, продължаващи онова, което е започнало през лятото. Представителите на зодията ще балансират между раздялата и нормалните любовни отношения. За някои са възможни конфликти, които няма да бъдат лесно разрешени. Съмненията ще се засилят и изкушението да се разделите с половинката си ще бъде голямо. Появата на страст от миналото може да усложни ситуацията. Любовният живот на Близнаците ще бъде изправен пред непрекъснати изпитания.

Рак

Раците ще продължават да търсят положителните любовни емоции. Отделяйте повече време на любимия човек, вниманието ви ще бъде възнаградено. Тези от вас, които търсят своята половинка е възможно да срещнат личност, която да привлече вниманието им. Въпреки това не очаквайте много в любовта този месец, тъй като за любовните емоции той ще бъде почти неутрален.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще се фокусират повече върху себе си, отколкото върху любовта. И в това няма нищо лошо, погрижете се за собствения си комфорт, личностно развитие. И все пак, всичко това ще повиши вашата увереност, а това ще се харесва на представителите на противоположния пол. Тези от вас, които имат връзка, ще направят дълбок анализ на взаимоотношенията си. Ако настоящата ви връзка е лишена от перспективи, тогава е време за ново начало, за нов партньор. Ухажори няма да ви липсват.

Дева

В началото на есента любовният живот на необвързаните ще бъде повече флиртове и мимолетни романси, отколкото нещо сериозно. Продължете да общувате с лекота, да излъчвате позитивизъм. Вашият човек ще се появи в точния момент. Възможности за нови познанства няма да ви липсват, бъдете привлекателни, но отсявайте ухажорите си. Ако вече сте намерили своя партньор, опитайте се да направите връзката ви по-вълнуваща, приятна, романтична.

Везни

Уважаеми Везни, септември е подходящо време за смели любовни дела. Ако сте си били намислили нещо в тази посока, но сте го отложили, сега може да действате. Но не бъдете агресивни. За тези от вас, които преминават през конфликт с партньора ще бъде важно да намерят точния тон за диалог. Не позволявайте на глупавите грешки да се повтарят и да рушат щастието ви. Покажете решителността си, така че любимият човек да види сериозността ви.

Скорпион

Очакват ви любовни промени. Ще се наложи да впрегнете повече усилия, за да получите желаното в любовта. Ако някой е привлякъл вниманието ви, определено трябва да се покажете като впечатляваща личност, за да ви забележат. Не забравяйте за силата на романтиката, без значение дали флиртувате с потенциален партньор или с вашия. Обвързаните Скорпиони ще имат хубав месец, но отново не бива да забравяте за онези малки безценни мигове с любимия човек.

Срелец

Септември ще ви донесе стабилност в любовните отношения. и сериозност. Някои от вас ще задълбочат новите си любовни връзки, но след като се убедят, че този човек е подходящ за тях. Дългогодишните връзки ще процъфтяват. Дори и да има някакви проблеми по пътя ви, ще успеете да ги разрешите заедно с любимия човек. Ще осъзнаете, че подкрепяйки се, любовта ви става все по-силна.

Козирог

Ако планирате да започнете личния си живот от нулата, тогава това е най-добрият момент за такива решителни действия. През септември всичко в живота ви ще се рестартира, Козирози. Ако имате половинка до себе си и нещо не ви удовлетворява или искате да споделите определено нещо, не се колебайте, а го направете. Не бъдете осъдителни, намерете точния тон на комуникация. Правилната тактика не само няма да наруши хармонията ви, но половинката ви ще демонстрира повече внимание към вас.

Водолей

Водолейте също ще направят някои промени в любовта. Новият месец е чудесен за поставяне на нови цели, за задълбочаване на любовната връзка. Необвързаните няма да спират да търсят любовта, няма да им липсват изкушения, затова ще трябва да бъдат и разумни. Онези от вас, които вече имат сериозна връзка ще обсъдят важни теми с любимия човек, касаещи тяхното общо бъдеще. Хубавото е, че мислите в една посока. Това ще ви мотивира да се отдадете един на друг още повече.

Риби

Септември може да бъде месец без промяна за вас, Риби. Статуквото ще остане. За тези от вас, които се срещат с някого, не се очакват кой знае какви събития помежду ви. Самотните ще имат флиртове, забавления, но не и потенциал за сериозна връзка. Началото на есента ще ви направи по-чувствителни и ще се нуждаете повече от вниманието на любимия човек. Не се колебайте да споделяте своите емоции. Осигурете си повече моменти на уединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари