Любомир Траянов: Установих нещо наистина нелепо, наблюдавайки внимателно "Щръклицата"

1
Нелепо е човек да краде от себе си!
Нелепо е човек да краде от себе си! Снимка: Кадър БНТ 2

Нелепо е човек да краде от себе си!

Добре. Време е да се изповядам. Вчера "заложих на сигурно" и си причиних новогодишната програма на БНТ.

(Защото харесвам Петя Панева и внучките на Гуна Иванова. Заколете ме. Нека някой, който не ги, пръв да хвърли камък по мен.)

Та наблюдавайки внимателно "Щръклицата", установих нещо наистина нелепо. Почти всички "скечове" в нея, бяха откраднати, почти дума-по-дума, ВЕРБАТИМ от новогодишната програма "Балканска Кръчма" от 2000-та година.

Е, кое е нелепото човек да краде от себе си? Ми, нелепото е, че повториха програмата от 2000-та В ПЪЛНАТА И ЦЯЛОСТ по БНТ 2, само два часа, преди "Щръклицата" да започне, по БНТ 1.

Прилагам сравнителен видео материал.

Любомир Траянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    до 3
    "Ненормалник, постът е за новогодишна програма, не за манията ти с кретенските селяндурски " коментари на коментарите на пишещите, защото явно си достатъчно прост да не си в състояние да кажеш нещо по темата. Иначе аз нямам какво да кажа за новогодишните ТВ програми, от година на година стават все по-тъпи и това се вижда още при рекламирането им. Много здраве и щастие през Новата, пък ако може и малко акъл!:)
  • 0
    3
    До 2
    Ненормалник, постът е за новогодишна програма, не за манията ти с кретенските селяндурски "майтапи", може би за кмета. Айде озапти се вече, отдавна не си интересен. И мини през доктора да ти смени хапчетата, тия вече не помагат.
  • 2
    2
    Вазелилена
    Заложих на сигурно. Русенска смучка. Цяла вечер смучах.
  • 18
    1
    Баба Яга
    Като цяло новогодишните програми по различните канали бяха УЖАС и ПОТРЕС - мръсна чалгия и простотия .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари