БНТ ще излъчи филма "Приятели за вечеря" в памет на Славчо Пеев

1
Телевизията ще промени програмата си тази вечер
Телевизията ще промени програмата си тази вечер Снимка: БНТ

Телевизията ще промени програмата си тази вечер

Българската национална телевизия променя програмата си в памет на големия български актьор Светослав Пеев.

Тази вечер от 22:00 ч. БНТ 1 ще излъчи игралния филм "Приятели за вечеря", съобщиха от телевизията.

Припомняме ви, че големият български актьор и последният от доайените на Сатиричния театър "Алеко Константинов" Славчо Пеев е починал тази сутрин, на 84-годишна възраст.

С нестихваща енергия, широка усмивка и чувство за хумор актьорът продължаваше да излиза на сцената и да радва своята публика.

"Светлина, Славе и благодаря за смислените мигове. Аплодисменти и поклон!", написа директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов.

Славчо Пеев е роден на 4 април 1939г. Има над 70 театрални и 100 телевизионни роли. Участва в над 20 филма. Сред тях са „Няма нищо по-хубаво от лошото време", „С деца на море", „Мисия Лондон", "Войната на таралежите", "Васко да Гама от село Рупча".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари