Лорер: Приветствам имотните проверки, ще съдействам за тях

0
По думите му има идея за добросъседски Шенген започна заедно с гръцки и румънски евродепутати
По думите му има идея за добросъседски Шенген започна заедно с гръцки и румънски евродепутати Снимка: БНТ

По думите му има идея за добросъседски Шенген започна заедно с гръцки и румънски евродепутати

"Не познавам Станислава Арнаудова, тя намери къщата и реши да закупи целия имот, затова настоявахме за по-висока цена, имаше спекулации защо цената е такава. Приветствам проверките и искам да приключат възможно най-бързо, за които ще съдействам и които ще покажат, че няма никакви съмнения за каквато и да било корупционна дейност. Тогава ще потърся отговорност към всички, които искат да очернят политическата ми кариера. Няма неправомерно действие, то е изцяло пазарно", заяви Даниел Лорер от ПП-ДБ. Той подчерта, че скандалът с имота е акция, като времето ще отговори от кого е.

По думите му има идея за добросъседски Шенген започна заедно с гръцки и румънски евродепутати, съобщава БНТ.

"Всички сме наясно, че българите и румънците заслужаваме свободен достъп до цяла Европа. Не сме доволни от постигнатото до момента - достъпът по въздух и море. Идеята е това лято да няма проверки по границите между България, Румъния и Гърция", коментира Лорер.

Според Даниел Лорер подобна инициатива ще облекчи хората и компаниите, които пътуват между тези страни.

"Това ще покаже нагледно, че когато няма проверки на паспорти миграционният натиск в Австрия не се променя. Ще имаме още един аргумент, с който да застанем пред австрийското правителство", допълни Даниел Лорер.

Той обяви, че е изцяло партийно решение дали ще се включи в битката на евроизборите. "Моите амбиции са да помагам в политическия живот в България", каза още Лорер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Иван
    И това го казва човек със срамни косми на главата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари