Lidl затваря на 1 януари

3
Всички магазини на Lidl в страната няма да работят
Всички магазини на Lidl в страната няма да работят

Всички магазини на Lidl в страната няма да работят на Коледа (25 декември) и на 1 януари.

Решението на ръководството на компанията е специален подарък за служителите.

„Това е поредната стъпка, с която Lidl България заявява дългосрочната си политика да се грижи за хората в компанията. Решението е естествено продължение на проекта „Работодателска марка“, чиято цел е да насърчава и подкрепя развитието на всеки един служител, както и да предоставя условия за баланс между работа и личен живот“, обясниха от компанията. И допълват:

„Вярваме, че има дни, в които най-важно е времето, прекарано със семейството. Коледа безспорно е един от тях. Именно затова, още през юни месец, обявихме решението си 25-и декември да бъде неработен за всички наши филиали. Това е част от цялостната ни стратегия да предоставяме на своите служители възможности за балансиран и пълноценен начин на живот“, коментира Милена Драгийка, Главен изпълнителен директор на Lidl  България.

Специален коледен подарък ще получат и всички клиенти на веригата в Sofia Ring Mall, където през септември компанията откри първия си филиал в столичен търговски център. В специален Коледен кът, разположен точно пред магазина (ниво „0“), Lidl съживява магията на Коледа за цялото семейство. За децата е детската работилница, в която могат да изработят собствени картички и играчки, а родителите могат да се подготвят за празника, като опаковат празнично избраните от тях Lidl продукти.

Коледната атмосфера се допълва и от специален коледен бар, както и от специалните празнични артикули на марката – от коледни подаръчни пакети до коледните изкушения с марката Favorina и Deluxe. Коледният кът на Lidl ще работи до 23 декември, включително, като ще бъде отворен всеки петък (от 16.00 до 21.00 ч.) и всяка събота и неделя (от 12.00 до 21.00 ч.).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари