Пазарите в Русе и Мартен ще работят без почивка по празниците

3
Дори и на 1 януари Централният кооперативен пазар ще отвори
Дори и на 1 януари Централният кооперативен пазар ще отвори Снимка: TVN

Кооперативният пазар в Русе ще работи дори на 1 януари 2021 година.

Търговците няма да затварят врати в нито един ден от празниците, съобщават от "Общински пазари".

Общинските пазари предлагат голямо разнообразие от местно произведени хляб, вина, месо и колбаси, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

От най-добрите търговци в региона всеки може да се снабди с продукти за предстоящите празници

13 са тържищата във всички русенски квартали, включително и в Мартен.

Стопанисваните от "Общински пазари" обекти гарантират не само богато разнообразие и високо качество на предлаганата продукция, но и безопасност при пазаруване. Навсякъде има дезинфекциращи препарати, организирани са посоките на движение на клиентите, така че да няма струпване на хора. 

Пазарите ще работят без почивен ден от 7 до 19 часа, увери управителят Кунчо Кунчев. Дори и на 1 януари, когато всичко е затворено, емблемата на търговията в града - Централният кооперативен пазар, отваря за своите посетители.

Освен привлекателно място с голям избор на стоки, пазарите са и място за срещи и разговори на крак. Кунчев напомни, че за настроението на малки и големи без почивка по празниците работи и ледената пързалка и кокетния базар до нея. Така, докато родителите оставят децата си да се забавляват, могат да разгледат предложенията на търговците там или пък да се потопят в коледната атмосфера на чаша греяно вино. Разбира се, при всички мерки за дистанция и безопасност, напомнят от "Общински пазари".

Припомняме, че нов общински пазар заработи и в русенския квартал “Здравец Изток. В момента той разполага със седем търговски обекта със седем търговски маси, два вендинг автомата, които са разположени в общ модул и вече имат своите наематели. Магазините са проектирани така, че да бъдат удобни както за търговците, така и за клиентите. Разполагат с топлоизолация, автоматично LED осветление и интернет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари