Лекар насочи пистолет срещу Тони Стораро, за да си поръча песен

0
Лекар насочи пистолет срещу Тони Стораро, за да си поръча песен

Пиян доктор от Дупница размаха пистолет в заведението край басейна в парк "Рила", докато на сцената пееше Тони Стораро.

49-годишният д-р Емил Гогов около 20 ч. влязъл с компания в заведението в парка на Дупница, стопанисвано от приближения на братя Галеви Георги Първанов. Концертът на Тони Стораро започнал около полунощ, завихрил се як купон. Изведнъж докторът размахал пистолет на дансинга пред погледа на 200 купонджии. Фенки на Тони Стораро се разпищели и побегнали, всички се втрещили. Като видели оръжието, очаквали да започне стрелба. Някои от страх се скрили под масите. Докторът искал Тони Стораро да изпълни песен специално за него.

Охраната на заведението се намесила бързо, извела на безопасно място пияния доктор и го обезоръжила. Оказало се, че пистолетът е газов. На място пристигнала полицейска патрулка. Полицаите щракнали белезниците на доктора и го закарали в Районното управление на полицията.

Д-р Емил Гогов е оставен зад решетките. Съдия Добринка Зафирова от Дупнишки районен съд осъди медика да плати 200 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера около обяд задържаният доктор бе пуснат от арестантската килия.

Д-р Емил Гогов доскоро е работил в болница "Токуда" в София, след 2 седмици - на 1 септември, трябвало да започне работа в Спешен център - Дупница. От лекарската гилдия вчера коментираха, че този гаф може и да му попречи за назначението.

Е. Гогов е син на бившия директор на Военна болница в Дупница, съобщи struma.bg.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари