Лекар нападна посетител във варненска болница

4
Поведението на д-р Пламен Минчев предстои да бъде разгледано от лекарската етична комисия в лечебното заведение
Поведението на д-р Пламен Минчев предстои да бъде разгледано от лекарската етична комисия в лечебното заведение

Поведението на д-р Пламен Минчев предстои да бъде разгледано от лекарската етична комисия в лечебното заведение

Завеждащият университетската клиника по ортопедия и травматология във варненската болница "Св. Анна" доц. д-р Пламен Минчев е нападнал и душил посетители на пациент в часовете, предвидени за свиждане днес. Това съобщиха свидетели на случилото се, цитирани от "Дневник".

Инцидентът е станал между 13:00 и 14:00 ч. днес. Посетителите са поискали от дежурната медицинска сестра информация за състоянието на пациента - техен близък и за грижите, положени за него. На това тя реагирала с раздразнение, след което и двете страни са повишили тона на разговора. Точно в този момент се е намесил завеждащият отделението доц. д-р Пламен Минчев, който се нахвърлил върху посетителите, като започнал да души единият от тях. Заради възникналия конфликт в болницата е пристигнал и екип на Второ районно управление на полицията в града.

В отговор на въпроси, зададени от медията днес от болницата "Св. Анна" във Варна информираха, че пострадалите посетители са били отведени във районното полицейско управление, където са дали сведения за случилото се, но не са подали жалба. В разговор с изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Петров те са получили извинения. Поведението на доц. д-р Пламен Минчев предстои да бъде разгледано от лекарската етична комисия в лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    venata
    То само като му видиш физиономията ..... те побиват тръпки.Вярвам че е така.
  • -4
    3
    Една жена
    А знаете ли,че някой може да ви съди за писане на невярни неща?Как началник на клиника ще хване да души някого!Кой го е видял това?И кой е достатъчно луд да повярва и достатъчно безотговорен да го напише?
  • 7
    2
    Балканеца
    И този същия тъпак, утре като го ошамарят на улицата ще ореве света, че трябва да се криминализира насилието над лекари. А поведението на лекарите кога ще се криминализира?
  • 1
    1
    Иван
    Тези тъпи и луди лекари трябва да ги шамарят всеки ден,защо са станали медици като не могат да работят с хора,това и болни инещастни човеци!А,бе махнете се от там като не искате да работите и да говорите с хора!Тъпи боклуци...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари