Латинка Петрова: Жал ми е за пенсионерите! Подиграват се с нас!

0
Възрастните хора у нас не вярват на банките и затова са принудени да се редят
Възрастните хора у нас не вярват на банките и затова са принудени да се редят

Тези опашки са безумие, добре, че получавам парите си по банкова сметка, та не се наложи да вися в студа, казва актрисата

"Жал ми е за пенсионерите по опашките пред пощите! Това е недопустимо! Подиграват се с нас!", категорична е актрисата Латинка Петрова.

През последните дни в резултат на хакерска атака пощите не могат да изплащат нормално пенсиите и възрастните хора са принудени да чакат с часове в студа, като понякога пак не успяват да си вземат парите.

За щастие на Латинка не ѝ се налага да виси пред пощенското гише. Актрисата получава пенсията си по банков път, но добре знае, че много нейни набори не правят това, защото нямат доверие в банковата система, пише България Днес.

"Възрастните хора у нас не вярват на банките и затова са принудени да се редят", казва Петрова.

Тя е на мнение, че 70-те лева добавка за Великден са крайно недостатъчни.

<strong class='keys'>Славчо Пеев</strong> получава смешна пенсия

Славчо Пеев получава смешна пенсия

"Тази сума може да бъде определена само с една дума - подигравка! 70 лв. за нищо не стигат! Пенсията ми е мизерна, добре, че имам кой да ми помага. Ами тези, които нямат?! Положението е страшно! Това не е промяна", гневи се актрисата.

Същото мнение поддържа и Славчо Пеев. Артистът също получава пенсията си по банкова сметка и не е принуден да мръзне с часове пред клоновете, за да си вземе парите.

"По-лесно е с банкова карта, иначе вижте какво става... Пенсията ми е доста смешна", допълва Пеев.

<strong class='keys'>Антон Радичев</strong> също използва банкова карта

Антон Радичев също използва банкова карта

На въпроса дали добавките са достатъчни, 83-годишният театрал отговаря:

"Какво говорите?! Как ще са достатъчни?! Едно семейство какво би могло да си купи с тях? Не знам... нещо го закъсахме!"

Подобно на колегите си и Антон Радичев използва банковата система, за да си получава пенсията. Кратко и ясно той изрази терзанията си: "Парите не стигат за нищо! Не вярвам в промяната!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    азбукарче
    Скъпа Латинке, по-страшният въпрос е защо българските пенсионери получават най- малките пенсийки в Европа? Ами защото в началото на управлението на ББ пенсиите бяха замразени цели ЧЕТИРИ години, а после правиха каквото струваха, измислиха най- лошият вариант за актуализация според инфлацията. То и днешните управляващи преди изборите обещаваха едно, сега не вършат нищо. Е, дадоха 70 великденски лева, а например в Гърция - по 200 евро, хем пенсиите им са в пъти по-високи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари