Лъсна истината защо дъщерята на мургавия Азис е русокосо ангелче

24

След 9-годишно криене, най-накрая майката на детето на Азис показа порасналата им щерка на светско парти.

Кралят на чалгата години наред криеше хлапето и забраняваше всякакви нейни снимки да се появяват в печата, пише HotArena.net.

От раждането на Рая през лятото на 2007 г. фенове и колеги на краля на фолка Азис недоумяваха как при двама мургави родители, се е пръкнало толкова красиво, синеоко и с руси коси дете. Малката Рая, която певецът отглежда като принцеса, изглежда досущ като скандинавка, убедиха се гостите на светско парти, на което Гала бе завела дъщеря си. Визуално обаче хлапето не прилича нито на майка си, нито на баща си.

Костинбродският славей се е вманиачил и ревностно крие от хорските погледи единственото си дете, а необичайната му външност провокира куп грозни коментари в гилдията. Според едни детето било заченало от донор в швейцарска клиника, според други Рая била плод на генетичен скрининг. Подобно на супрезвездата Майкъл Джексън, който не искал да е негър и се подложи на избелващи процедури и куп пластични операции, Азис решил сам да избере как да изглежда неговата наследница чрез последния писък в генното инженерство, наречен генетичен скрининг. Това обяснявало необичайния вид на детето, което за разлика от мургавите си родители, баби и дядовци, е с небесно сини очи, бяла кожа и руса коса. Така благодарение на чудесата, които съвременната медицина прави, Азис успял да сбъдне мечтата си да има дете с вид на скандинавче.

С помощта на технология, която може да чете всяка клетка на човешкия геном, бил направен генетичен скрининг на бъдещото бебе. Процедурата била извършена в частна клиника в Швейцария. Така Васко не само получил ембрион според неговите представи за съвършена визия, но и осигурил на детето си желязно здраве. Разчитайки предварително целия геном на ембриона, лекарите преценявали предварително шансовете на детето в бъдеще да развие определени заболявания и така можели да го предпазят от появата им в близкото и по-далечно бъдеще.

От съвсем малка Рая посещавала уроци по балет, но Азис никога не я водел и не я прибирал лично. Не стъпвал и в училището й. Певецът го правел за нейно добро, тъй като не желаел да дава повод на съучениците на Рая да й се подиграват. Той бил наясно какво си говорят родителите на останалите деца за него и се страхувал, че все някой ще го каже на Рая, а това ще я нарани и има голяма вероятност да й се присмеят.

Първа за необичайния вид на хлапето преди 4 години повдигна въпроса устатата водеща Албена Вулева. Докато гостуваше в предаването й „Панаир на суетата” по TV7, тя го подложи на кръстосан разпит, за да изкопчи на кого прилича малката Рая. „Моят дядо е ужасно светъл, със стъклено сини очи. Той е грък. Има една много интересна история как той е бил намерен от моята прабаба изоставен на едни скали, циганка. Отглежда го с всички останали свои деца. После той се жени за циганка и така…”, разкрива семейната тайна Азис. 

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари