Кристиян Бойков: Имаше неудобни въпроси и заплахи

0
Не съм аз човекът, който проби системата на НАП, заяви Бойков
Не съм аз човекът, който проби системата на НАП, заяви Бойков Видео: bTV

"Не съм аз човекът, който проби системата на НАП", заяви в ексклузивно интервю за bTV Кристиян Бойков, обвинен за кибератаката срещу агенцията.

След задържането разказа, че получил нещо като нервен срив.

Има за какво да съм притеснен, защото цяла България се е обърнала срещу мен. Конкретно за случая не се притеснявам толкова”, каза в "Тази сутрин" той.

Той прекара 72 часа в ареста. Кристиян Бойков разказа, че е имало „неудобни въпроси и леки заплахи” по време на задържането.

Не мога да говоря в конкретика, но имаше заплахи. Всичко това е описано и когато му дойде времето, съдията ще ги прочете”, поясни той.

Настоявали са да си признае всичко.

Кристиян Бойков разказа още, че когато от ГДБОП му сложили белезниците се притеснил изключително много. Акцията в офиса на фирмата, където работи, продължила около седем часа. Иззет е един служебен компютър и два лични.

По думите на Кристиян Бойков ГДБОП стига до него след получен сигнал, но заяви, че няма право да казва повече информация. Според него атаката не е конкретно срещу него, а срещу фирмата, в която работи.

Резултатите върху фирмата са точно такива. От една седмица сме като под обсада”, коментира работодателят му Георги Янков.

Не бих се нарекъл вълшебник, както каза премиерът. Аз съм просто един 20-годишен ученик”, каза Кристиян Бойков

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В претъпканият автобус:
- Госпожо, хванете се за дръжката, че ще паднете...
- Ама аз съм се хванала.
- Е да, ама аз ще слизам...

Харесай Дунавмост във Фейсбук