Кристин Йотова: Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам?

2
Жената на Тото се обяви в негова защита след като обвиниха певеца, че проявява неуместен хумор
Жената на Тото се обяви в негова защита след като обвиниха певеца, че проявява неуместен хумор Снимка: Instagram

Жената на Тото се обяви в негова защита след като обвиниха певеца, че проявява неуместен хумор

В подкаста си Тото от "Скандау" дава гласност на случай, в който главен герой е президентът на баскетболен клуб "Левски". Самият Тити Папазов разказва как преди време "наказал" своя приятелка, като й обръснал главата. Затова, че реагира със смях Тото получи множество упреци и отнесе вълна от силно недоволство. Някои сметнаха това за неволна реакция, а ден по-късно певецът се извини. С дълъг и прочувствен пост в Инстаграм Кристин Йотова заяви:

Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна ? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен ? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието ! Не ви ли е срам ? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде ! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата , на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте!

И сега е времето всички вие, ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворени от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте?

Човекът дори не е разказал собствена история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост“?

Знаете ли какво ще ви кажа – обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава! Вие сте също толкова изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със „Свобода или смърт“ пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го

поставя в ситуация и какво да видим – изрод . Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам!

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не – може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите – гласно, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча!“, завършва

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kristin Yotova (@krisiyotova)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Гост
    Ако това го е писала тя, то е мега неграмотна. Ама каквито "звездите" ни, такива и "жените" им.
  • 2
    6
    Sharena Cherga
    Тото е срам, никога няма да забравя как се наливаше с некакъв ментак виски пред децата пред малкия екран! Гнусен и нагъл
  • 0
    5
    СОЦиопат
    Да научи как се ползват препинателни знаци и тогава да задава въпроси...
  • 4
    4
    какви са тея?!
    какви са тея цървули? за пръв път чувам за тея мърльовци, с какво са известни? допринесли ли са нещо за добруванете на някой или са поредни нарцисисти, които получават нервен срив ако 3 секунди някой някъде не говори за тях и не знаят за това
  • 2
    3
    оня
    Ми не ни е срам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари