Юлия Навалная: Съпругът ми не можеше да бъде сломен, затова Путин го уби - позорно и страхливо!

0
Тя записа обръщение, в което заяви, че ще продължи работата на съпруга си
Тя записа обръщение, в което заяви, че ще продължи работата на съпруга си

Тя записа обръщение, в което заяви, че ще продължи работата на съпруга си

Юлия Навальная записа обръщение, в което заяви, че ще продължи работата на съпруга си. Видеото е публикувано в канала на опозиционера в Telegram.

Какво каза Юлия Навальная:

Екипът на Навални знае „защо точно Путин уби Алексей преди три дни“ и скоро ще разкаже за това.

Със сигурност ще установим кой и как точно е извършил това престъпление. Ще назовем имена и ще покажем лица“, добави вдовицата на политика, предаде Евроком.

Навалная също призова руснаците да застанат с нея и да „споделят гнева и омразата на онези, които се осмелиха да убият нашето бъдеще“.

Други изявления на Навалная:

През всички тези години бях до Алексей: обиски, митинги, домашен арест, задържане, затвори, отравяне, отново митинги, арести и отново затвор.“

Последният път, когато Юлия видя Алексей, беше в средата на февруари 2022 г. Точно две години по-късно Путин го уби."

През всички тези години бях близо до Алексей, но днес искам да бъда близо до вас, защото знам, че сте загубили не по-малко от мен.“

Той не се отказа, той ни подкрепи."

Съпругът ми не можеше да бъде сломен, затова Путин го уби - позорно и страхливо. Невъобразимата жертва, която направи, може би не е била напразна. Бори се и не се предавай. Аз не се страхувам и ти не трябва да се страхуваш от нищо."

Освен това Юлия Навальная отвори акаунт в Twitter. За 22 минути в него се записаха над 5,5 хиляди души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    веселата вдовица
    ще продължава делото, разбира се, паричките от фонда трябва да си оползотворяват, я с Евгений Чичваркин, я с нашенеца Ицето Грозев, за което говори помощничката на Юлия Анна Гончар «Они знакомы много лет, но сейчас у них прям роман. Юлия говорила, что он очень хорошо ладит с ее детьми, особенно с Захаром. Я занималась ее поездками весь 23-й год. Летом они с Христо летали в Ниццу. Останавливались в одном номере. В декабре они на Рождество вместе летали на Монблан» https://www.hibiny.ru/murmanskaya-oblast/news/item-razveselaya-vdova-pochemu-smert-navalnogo-vygodna-ego-jene-teper-polnaya-svoboda-321286/
  • -2
    5
    123
    Дрън дрън ярина. Ще продължава делото му. Кое точно дело е извършил този шушляк ? Да беше заколил поне една болна крава и да дари месото и на някой старчески дом.
  • -5
    4
    до 3
    Всичко, което пожелаваш да ти се случи десетократно!:)
  • -4
    3
    До 2
    Надявам се на теб да си ти капарирани ковчега. След теб и цялата ти фамилия. Само рушлямски изроди могат да злорадстват за нечия смърт. Но пък вие и не сте хора.
  • -2
    2
    Пет,р
    И ти при него свиня долна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари