Красимир Каракачанов: Всеки, който е на власт, се опитва да промени историята

0
"ГЕРБ и ДПС не веднъж се опитват да слеят службите", заяви той
"ГЕРБ и ДПС не веднъж се опитват да слеят службите", заяви той Снимка: Facebook

"ГЕРБ и ДПС не веднъж се опитват да слеят службите", заяви той

"Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински, както първото предложение на ГЕРБ, така и сегашното. Да покажем, че водим антируска политика. Трети март е свързан с Русия дотолкова, доколкото Русия е свързана с Руско-турската война. Трети март е символ на един национален идеал". Така бившият военен министър Красимир Каракачанов коментира предложението на правителството за смяна на датата на националния празник на България.

На въпроса някой прави ли опити за подмяна на историята ни, Каракачанов отговори, че всеки, който е на власт, прави опити да я променя.

Според бившия военен министър предложението за смяна на датата е опит да се пренапише историята и да се зачеркне част от нея.

Каракачанов коментира в ефира на "Bulgaria ON AIR" и проблемите със службите за национална сигурност. Според него правителството не се интересува от националната сигурност на страната. "ГЕРБ и ДПС не веднъж се опитват да слеят службите", заяви той.

Попитан кой дирижира процесите в НС, Каракачанов бе категоричен: "ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС - това е управляващото мнозинство. Те никога не са имали проблем с комуникацията".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Добре бре Красьо
    Ти защо ги подкрепяше такива,да питам,Аз теб в народно събрание с оня бастун Валери? Айде утре на 23.09.2023 среща в 10:00 сутринта в с.Червена Вода ще те видим.Защо подкрепя ги бре тези чикиджии...?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари