Управляващите без консенсус за назначенията в службите

0
Управляващите без консенсус за назначенията в службите
Управляващите без консенсус за назначенията в службите

Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Управляващото мнозинство не може да постигне консенсус за назначенията в службите и регулаторите. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината по думите му са искания за политически назначения, съобщава NOVA.

Няма договорка за службите. Всичко е на ниво отпреди няколко дни. Петков дума не каза за Копринков и президента - той си знае за службите. Единственото, което знам, е, че се искат политически назначения”, заяви лидерът на ГЕРБ.

В момента имаме шефове на служби, назначени от Радев по предложение на неговото служебно правителство. Публичната информация е, че шефовете докладват там. Това е нарушение на Конституцията. Затова трябва да се промени фактическото състояние”, коментира казуса Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

За темата „Пътят на Копринката”, която беше дискутирана неведнъж, в момента, ако имаме работещи служби, това няма да са просто общи приказки, а би трябвало да има истинско разследване и това разследване да доведе до истински резултати. Аз няма да ставам част от репресивен орган и да казвам кой и какво, но знам едно - че докато не си оправим и регулаторите, и службите, българските граждани от сутрин до вечер ще слушат приказки. Но хората вече искат дела и крайни действия”, заяви съпредседателят на „Продължаваме ПромянатаКирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари