Край на сагата: "Манчестър Юнайтед" изгони Кристиано Роналдо

0
Отборът и суперзвездата се разделят по взаимно съгласие след скандално интервю
Отборът и суперзвездата се разделят по взаимно съгласие след скандално интервю Снимка: GettyImages

Отборът и суперзвездата се разделят по взаимно съгласие след скандално интервю

Английският отбор "Манчестър Юнайтед" обяви, че се разделя със суперзвездата си Кристиано Роналдо по взаимно съгласие. Раздялата е вследствие на напрежението, което се породи между Юнайтед и португалеца след интервюто, което той даде пред Пиърс Морган. В него той заяви, че не уважава мениджъра на тима Ерик тен Хаг, тъй като и нидерландецът не го уважава.

"Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие, което влиза в сила незабавно. Клубът му благодари за огромния му принос през двата престоя на "Олд Трафорд", отбелязвайки 145 гола в 346 изяви, и пожелава на него и семейството му здраве в бъдеще, информира БНР.

"Всички в Манчестър Юнайтед остават фокусирани върху продължаването на напредъка на отбора под ръководството на Ерик тен Хаг и съвместната работа за постигане на успех на терена", написаха от клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари