Костадин Костадинов: Тагарев е министър на отбраната на Украйна

3
БСП и "Има такъв народ" подкрепят искането на "Възраждане" за оставка на военния министър, заяви още той
БСП и "Има такъв народ" подкрепят искането на "Възраждане" за оставка на военния министър, заяви още той Снимка: Фейсбук

БСП и "Има такъв народ" подкрепят искането на "Възраждане" за оставка на военния министър, заяви още той

"Ние искаме оставката на Тагарев от седмици, така че в този конкретен случай БСП и "Има такъв народ" подкрепят искането на "Възраждане".

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, цитиран от БГНЕС.

"Този военен министър е министър на Украйна, той не е министър на България. Нека да се забравяме това нещо", каза Костадинов.

"Неслучайно е бил украински държавен служител. Само си представете, че в българското Министерство на отбраната или на външните работи бъдат назначени хора, които са работили за чужди държави. На кого са били лоялни те? На всичкото отгоре се оказва, че Тагарев, по неговите собствени думи по време на изслушване, когато ние попитахме, той каза, че не е получавал заплащане от Украйна, но, всъщност, се оказа впоследствие, че е получавал пари от НПО, които са чужди, неясно какви, с неясно какво финансиране, което още повече задълбочава въпроса на кого е лоялен Тагарев?", продължи Костадинов.

Костадинов е категоричен, че и премиерът акад. Николай Денков трябва да си подаде оставката заради това, че нарече "терористи" зърнопроизводители.

"Те се опитват да настроят българските граждани срещу тези, които произвеждат храната на България", смята Костадинов, като добави, че управляващите водят последователна война срещу всеки един български бранш и всеки един български сектор.

Лидерът на "Възраждане" е категоричен, че нищо друго не ги интересува, освен да "изпълняват разпорежданията на своите началници от американското и вече украинското посолства".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Бивш
    Копейкин е долна руска подлога !
  • 99
    3
    Хахахаха
    Я се разкарай бе ебан варненски циганин! Мършо копейкин!
  • -53
    2
    До 1:
    Да ти ЕПМ! Да ти сера на усрайната! А, щях да забравя: и в устата ти мръсна, американска да се изсера! А накрая: Слава России!
  • 56
    1
    Българин
    Радвам се, че Тагарев и БЪЛГАРСКИ министър, защото такива като Костя Копейкин, дето пише тънко е тероруZZки антибългарин! БКП=вгъZZраждани НЕ СА българи! Факт! Слава Украина!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари