Илияна Йотова: Министърът на отбраната не даде задоволителни отговори за дрона

0
Според вицепрезидента той е трябвало да успокои българските граждани, че се предприемат всички мерки за гарантиране сигурността на страната
Според вицепрезидента той е трябвало да успокои българските граждани, че се предприемат всички мерки за гарантиране сигурността на страната Снимка: Фейсбук

Според вицепрезидента той е трябвало да успокои българските граждани, че се предприемат всички мерки за гарантиране сигурността на страната

Вицепрезидентът Илиана Йотова коментира, че министърът на отбраната Тодор Тагарев не е дал задоволителни отговори веднага след като стана ясно за падналия дрон край Тюленово, като е казал че „този дрон вероятно е от войната в Украйна“.

Според нея той е трябвало да успокои българските граждани, че се предприемат всички мерки за гарантиране сигурността на страната.

"За мен нормалното беше да излезе министърът на отбраната да излезе тази сутнин и да увери всички нас в България, че са взети всички мерки, за да могат хората да се чувстват спокойни и сигурни, че няма опасности", каза вицепрезидентът, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Бх
    Ква е тая тъпа грозна лелка?
  • -3
    5
    Ами
    Той ни "успокои", каза до не си правим илюзии, че войната ще ни подмине
  • -8
    4
    YOTTO
    ДАНО ПУКНЕТЕ ВСИЧИТЕ ПЕДАЛИ В РУСЕ
  • 9
    3
    Хаха
    Имитиращи продукти в България: 1) сирене 2) оргазми 3) патриоти 4) бедни зърнари
  • 5
    2
    робин худ
    Кой министър да даде логично обяснение оня национален предател тагаренко ли надявам се след време да го видим в затвора тоя изрод
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари