Костадин Костадинов: Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславно

1
"Възраждане" е против предложенията за връщане на хартиените бюлетини
"Възраждане" е против предложенията за връщане на хартиените бюлетини Снимка: БНТ

"Възраждане" е против предложенията за връщане на хартиените бюлетини

"Премиерът в оставка Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславно", коментира лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде БНТ. Според него 47-ото Народно събрание се е изчерпало и трябва да приключи мандата си.

"Възраждане" няма да подкрепи актуализацията на бюджета, ако не бъдат одобрени внесените от парламентарната група промени в план-сметката.

Костадинов се обяви против предложенията за връщане на хартиените бюлетини, но призова за по-голям контрол при машинния вот - когато има несъответствие при резултатите от машинното гласуване и хартиените отрязъци от вота, да се вземат предвид хартиените отрязъци.

Костадинов отрече вчера да е имало общ протест на "Възраждане" и ДПС. Той коментира твърденията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на руския посланик Елеонора Митрофанова така:

"Човек, който доскоро имаше двойно гражданство и който не излиза от американското посолство, да говори за намеса на други посолства в българската външна и вътрешна политика, е меко казано груба липса на възпитание." - заяви Костадинов.

Той допълни, че предложението на Френското председателство за Северна Македония е смъкнало още една от маските във външната политика и е показало, че ГЕРБ и ПП защитават една и съща теза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Новото знаме
    Това е новото знаме на сюнетираната партийка "вгъZраждани": https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289792162_102248592542765_7877173769687045967_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=340051&_nc_ohc=k57_xY0lcDoAX-_HbCl&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9aRclqd-jj3Vh7fjIjRYtVvw-Cesd7-30B6d9WoUBFYQ&oe=62B867CF
  • 5
    3
    Все пак
    Д-р Костадинов твърдо е отказал на ДПС , неговите партийните членове от ВЪЗРАЖДАНЕ да се подложат на Ритуално Обрязване от спец.доктори от Истанбул. Тази му постъпка е яко българска ! Евалла !
  • 11
    2
    Приключилият
    Си ти Костя. Снощи по всички телевизии и читави сайтове имаше кадри с протестиращи на Възраждане и ДПС заедно. Майко- продажника си ти. Фалшив патриот. Фалшив герой.
  • 5
    1
    Кирил Петков
    е обърнал валутния си влог , който е в долари, на влог в рубли. Този акъл му го е дал г-н Костадинов , но може би е сгрешил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари