Костадин Костадинов: Аз все пак смятам, че европатлическата шайка ще се разбере

0
Ако има трети мандат и той дойде при нас, няма да го бавим
Ако има трети мандат и той дойде при нас, няма да го бавим

Ако има трети мандат и той дойде при нас, няма да го бавим

Когато третият мандат дойде при нас, ако въобще има такъв, няма да го бавим. Винаги сме казвали още от 47-о събрание, че сме готови да вземем мандата и да съставим правителство. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента.

"Важното е да има предсрочни избори, дали ще са две в едно и на коя дата, това е без голямо значение. Нека да не забравяме, че нищо не е сигурно. Аз все пак смятам, че евроатлaнтическата шайка ще се разбере", смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари