Костадин Костадинов: 80% от българското население не желае еврото

1
Представители на "Възраждане" се срещнаха с Паскал Донахю
Представители на "Възраждане" се срещнаха с Паскал Донахю Снимка: ПП Възраждане

Представители на "Възраждане" се срещнаха с Паскал Донахю

Представители на "Възраждане" се срещнаха с Паскал Донахю, съобщават от партията.

"Вчера на посещение в България беше Паскал Донахю, председател на Еврогрупата. Тази организация включва страните членки на еврозоната и е на практика един мини ЕС вътре в големия ЕС. Представители на "Възраждане" бяха два пъти на среща с него, като по време на срещите му разясниха ситуацията в България - че 80% от населението не желае еврото, че беше потъпкана демократичната ни воля за референдум, че правителството подготвя фалшификация на статистическите данни, за да ни вкара насила в еврозоната, и че ще реагираме крайно и радикално при насилствено унищожаване на българския лев.

Сега внимание! На всичките ни изказвания ирландецът реагира вежливо и дипломатично. Със сигурност можем да сме сигурни, че разговорите ни ще донесат сериозни негативни последици върху престъпните планове на правителството.

Обаче един български гражданин, лицето Левон Хамбарцумян, си позволи за пореден път да се изхрачи в лицето на целия български народ, заявявайки, че не може 1.5 милиона неграмотни българи да гласуват за това дали да се запази или не българския лев.

Разбрахте ли, неграмотници? Вие нямате право на глас за вашия собствен живот, според Хамбарцумян. Чак се чудя защо е определил неграмотните само на 1.5 милиона, а не ги е закръглил направо на 6 милиона?

За да не допускаме повече подобни нагли, самозабравили се българомразци да ни храчат в лицата и да ни ограбват всекидневно, трябва да излезем масова да гласуваме на изборите на 9 юни! Масово!!! Защото гласът за "Възраждане" е глас за българския народ в европейския парламент и глас в защита на нашата свобода и независимост!", написа Костадинов в социалата мрежа Фейсбук, информират още от ПП "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    до 22
    Не знам с каква цел ти бяха поредните коментари, но от тях стана ясно, че нямаш представа как е по банките в ЕС.:) Да не би да си на издръжка на децата си?:) Питай ги как е по ЕС банките. Иначе таксите им за обслужване са доста по-високи от вашите в България.:)
  • 3
    24
    шушонче, полека
    На 75 лазарника е противопоказно да се вълнуваш, ш'та удари я Ънфаркт, я Ънсулт!
  • 2
    23
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Лъже тая свиня Костадинов, че 80% от българите не искали еврото. Ако е така, тоя педераст много лесно би извадил на многохиляден митинг в София, ама повече от 20 човека не може да събере тоя кавал недоклатен.
  • 2
    22
    mischi
    Благодаря на всички за съветите, не се притеснявайте, ще намеря решение за себе си! Написах коментар, защото желая и българите да се чувстват като уважавани клиенти в своите банки, а не да бъдат ограбвани най-нагло и да им се втълпява, че навсякъде е така.
  • 2
    21
    до 19
    Същото може да се каже и за западните боклуци - в най-добрия си вид е като наторяват земята. Запада са тумора на човечеството и на планетата - ако ги няма англия, сащ, германия, франция, масоните, евреите, ще има световен мир по цялата планета. Толкова ти е промит мозъка, че дори не знаеш какво говориш. Всички войни през последните 100 години са започнати в европа от западна европа и от сащ. Терористическите свини от сащ никога не са били във война, но са войювали, тероризирали и мародерствали по цялата планета. По-големи терористи и военнопрестъпници от тях няма - единствените, които пускат не една, а две атомни бомби по цивилни хора без причина. Знаят за атаката на Пърл Харбър и не я спират, за да имат после причина да си изпробват новите играчки. Колко американски войници умират в Пърл Харбър и колко невинни японски деца, жени и старци умират в Нагасаки и Хирошима? Същите американски свини сами си взривиха световния търговски център, за да си измислят война в близкия изток, изтормозиха и тероризираха хората там да ловят някакви несъществуващи врагове, които сами си създадоха, да им откраднат на хората природните ресурси и да избягат и да оставят една окупирана, разпиляна държава. Талибаните и Ислямската Държава също са създадени и спонсорирани от американските свини. Ама свините избягаха от Афганистан, понеже загубиха, избягаха от Виетнам, понеже изгубиха, сега ще избягат и от измислената държава "ограина" или както там се нарича, не знам, не фигурира в историческите източници и никой не знае как се нарича точно... понеже гнусните терористични американски свини и тази бъркотия забъркаха и сега от там ще избягат също, понеже пак не си направиха сметките.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари