Костадин Костадинов: Една новина разтресе българския политически небосклон

0
В замяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, пише лидерът на "Възраждане"
В замяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, пише лидерът на "Възраждане" Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

В замяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, пише лидерът на "Възраждане"

С позиция, изразена във Фейсбук", Костадин Костадинов коментира темата за Шенген и последните условия, които Австрия постави пред България. Ето какво пише той:

Една новина разтресе българския политически небосклон по празниците - приели са ни в Шенген! Е, засега само по въздушно-капков път, и то чак от март, и то чак след като подпишем договорка за приемане на хиляди нелегални емигранти, и то чак след като увеличим контрола над границите си от чужди полицейски и военни сили.

Смятам обаче, че е редно все пак нашият народ да знае какво точно се случи, или по-скоро случва, защото все още нищо не е подписано. В замяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, които вече са минавали през наша територия на път за Западна Европа, съгласно Дъблинските разпоредби. Иначе казано, страната ни бавно ще се превърне в един огромен лагер за азиатци и африканци, в който ние българите постепенно ще станем малцинство.

САМО ЧЕ: Дъблинските разпоредби отпадат напролет догодина. Съветът и Европарламентът в момента задъхано договарят и приемат правни актове.

Дъблинските разпоредби ще бъдат заменени от качествено нова система, т. нар. Пакт за миграцията и убежището, състоящ се от няколко регламента и директиви. Системата с реадмисии - КАТО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО НЕФУНКЦИОНИРАЩА - ще бъде заменена с друга система; излиза, съответно, че ние сме отново заставени от Сорос Денков и сие да прилагаме разпоредби по нефункционираща и поради това изцяло заменена система. Поднасят ни това недоразумение в красива опаковка и с фанфари: както винаги, успяват с малко фантазия да ни докладват един провал като успех.

Питам: какво ще стане с тези договорки от напролет догодина, когато те няма да имат правна основа?

Ще продължава ли проамериканският режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно нищожен регламент?

И ще има ли смелостта марионетното ни правителство да каже едно просто число - колко точно нелегални емигранти ще заселва в България на година, пита Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ...
    С теб сме, Коце ! Дръж ги !
  • 9
    1
    Indianec v BG
    Като начало по 6000 на година, а после ... ще видим. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари