Корнелия Нинова: Съгласни ли сте да замразим цената на газа за бита?

0
Хората се тревожат, зимата идва
Хората се тревожат, зимата идва

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна чрез Facebook към другите партии с предложение да се замрази цената на природния газ за бита.

„Съгласни ли сте да замразим цената на газа за бита? Докато служебният кабинет, ГЕРБ, ПП и ИТН се замерят с взаимни обвинения за доставките на газ, цените растат, хората се тревожат, зимата идва. Очевидно е, че се търсят тяснопартийни дивиденти за изборите. Но никой не предлага решение сега и веднага“, написа тя.

Нинова поиска от другите партии да отговорят на няколко конкретни въпроса и да излязат с позиция по темата:

  1. Съгласни ли са да замразим цената на газа за битови потребители?
  2. Готови ли са с програма за компенсации на бизнеса?
  3. Искат ли спешна програма за социална помощ на енергийни слабите и увеличение на доходите?

По думите ѝ пари за това има. „Към шестмесечието в бюджета има 1.5 млрд. излишък. Ако партиите имат други решения, нека ги кажат“, призова още лидерът на левицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари