Корнелия Нинова: Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за бедните

0
Днес трябваше да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства, отбеляза лидерът на левицата
Днес трябваше да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства, отбеляза лидерът на левицата Снимка: БГНЕС

Днес трябваше да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства, отбеляза лидерът на левицата

"Днес, 29 декември служебното правителство на Радев ще приеме допълнително споразумение към вече подписания договор за предоставяне на оръжие за Украйна. Бързат между празниците, тихомълком да решат, че ще има още и още оръжия, но вече ще минават през НС. Разбира се, списъкът отново ще бъде засекретен. А само преди месец говореше, че с такъв акт България ще бъде въвлечена във война", пише лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на левицата.

"И това ли е най-спешно сега? А цената на газ с 35% нагоре от началото на новата година? А на водата с 22%? А цените на храните и основните стоки? Решението на правителството днес трябваше да бъде за увеличение на минималната работна заплата на 50% от средната от първи януари 2023 г. Половин милион българи, които са работещи бедни, чакаха това решение", категорична е Нинова.

"Днес трябваше да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства. Можеха да одобрят и обещания от президента закон за регулиране на цените, който да противодейства на спекулата. Уви, вместо тези полезни за народа решения, служебният кабинет предпочете в последните дни на годината да се занимава с оръжия за Украйна. Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за работещите, слабите и бедните", пише още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    kaliu
    А БСП забрави, че обвиненият в шпионаж христо грозев е предател на България! Но въпреки това БСП подкрепи шпионина за чужди държави грозеф, забравяйки, че обвинението срещу грозеф не е "журналистическо", а е шпионско!
  • 8
    1
    Нинова , нареди на синът си
    да напусне работата си САЩ и да отиде да работи в Русия и да помага на руските граждани със знанията си да в тазитрудна битка с украинските нацисти. Какво излиза , че той харесва доларите повече от рублите ! Затова на предстоящите парламентарни избори , дори и с хартиена бюлетина , резултата ви ще е още лош от предните. Хората вярват на дела , а не на празнословие и голи обещания.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари