БСП внесе в парламента решение за забрана на вноса от Украйна

3
Длъжни сме да защитим българския национален интерес, заяви Корнелия Нинова
Длъжни сме да защитим българския национален интерес, заяви Корнелия Нинова Снимка: БНТ

Длъжни сме да защитим българския национален интерес, заяви Корнелия Нинова

Парламентарната група на „БСП за България” внесе в деловодството на Народното събрание проект на решение за забрана за период от 6 месеца на вноса на селскостопанска продукция, а именно: пшеница, слънчоглед, сухо мляко и пчелни продукти.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Длъжни сме да защитим българския национален интерес, българското земеделие и производство и здравето на хората. Настояваме това да бъде едно от първите решения на парламента”, заяви Корнелия Нинова при внасянето на законопроекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    бах ти глупаците
    Интереса на хората е да имат евтина храна и стоки,а от къде идва ...не ми пука,че яйцата и пшеницата са украински.Евтин фураж-евтини яйца и месо.Значи може китайски боклуци на безценица,а не може евтини украински стоки .Че ,то в Практикер,Бриколаж,Технополис и където се сетите само китойски боклуци.
  • 7
    1
    плюс минус
    Всеки един политик и висш държавен чиновник първо трябва да защитава интересите на хората и на държавата. Всичко друго е предателство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари