Корнелия Нинова: БСП работи за сваляне на това правителство. То е вредно за България!

0
България е превърната в сметище на света. Международната и българска мафия печели милиони на гърба на българския народ, заяви лидерът на левицата
България е превърната в сметище на света. Международната и българска мафия печели милиони на гърба на българския народ, заяви лидерът на левицата Видео: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че са лъжи и манипулации твърденията, че БСП влиза в договорки и задкулисие да крепи правителството.

Ние работим за сваляне на това правителство. То е вредно за България. Започваме и тази сесия с криза, с поредната правителствена криза – девета смяна на министър, близо половин милион българи са с режим на вода, стохиляден град е изправен пред избора хляб, работа или вода. Народът плати стотици милиони за безводие и мръсна вода. България е превърната в сметище на света. Международната и българска мафия печели милиони на гърба на българския народ", заяви Корнелия Нинова.

В продължение на 10 години управлението на ГЕРБ приема закони в името на печалбата на малцина. За 10 години превърнахте политиката в търговия и плащате собственото си спокойствие с парите на хората, обърна се тя към управляващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари