Баща на две момиченца има нужда от помощ

4

45-годишен мъж от Русе се бори с коварно заболяване – тумор на мозъка

От две години Георги се лекува в болница в Турция, а средствата са непосилни за семейството му.

Георги е баща на две момиченца, които всеки ден го чакат да се прибере.

„На мен ми е тъжно, защото аз имам много хубави спомени с него, обаче сестричката ми – половината ѝ живот мина докато татко е далеч, искам и тя да има хубави спомени с него“, казва дъщеря му Ива, цитирана от bTV.

Неотлъчно до Георги в болницата е неговата майка.

„Казаха, че заболяването е стопирано за момента, всички лезии са намалели. Няма нови и трябва само да започнем тези рехабилитационни терапии, за да може той да започне да върви и да се храни самостоятелно“, казва Цеца Коларова.

В болницата Георги среща Цветан, за който ви разказахме преди месец. За съжаление той изгуби битката за живот. Тогава семейството му решава да дари парите от кампанията за Цветан на Георги.

„Тръгвайки си от клиниката, майката и сестрата на Цецо дойдоха при Георги. Майката влезе и каза „искам да разговарям с Цецо“. Какво са си говорили не знам. Но тя ми каза „Той ми обеща, че ще се бори". Тук всички - и болни, и здрави - сме като едно голямо неразделно семейство. Кой с каквото може помага на другия“, казва майката на Георги.

200 000 евро са необходими на Георги, за да продължи лечението си.

„Започна борбата месец за месец да успяваме да събираме парите. От фирми, от познати, от приятели, чрез призиви в социалните мрежи. Аз нямам избор. Това е моят човек и това е таткото на моите момичета. Той трябва да се върне при нас. Да бъдем отново семейството, което сме били и да си върнем живота, който сме имали“, казва съпругата на Георги – Корнелия.

Семейството вярва, че съвсем скоро те ще бъдат отново заедно у дома.

Ако искате и вие да помогнете на Георги, можете да дарите:

Дарителската сметката в Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Получател: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Приятел
    Вие от Дунав мост като публикувате репортажи как не се стремите да напишете верни имена и данни.Майката на Георги Колеолов не се казва Цеца Коларова,а Цеца Колеолова!Явно Вашите сътрудници и редактори не са грамотни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари