Конкурс „Училищна библиотека“ в ПГДВА „Йосиф Вондрак“

0

100 години училищна библиотека "Йосиф Вондрак"- моето лично пространство

В началото на втори учебен срок в ПГДВА "Йосиф Вондрак" беше обявен конкурс за проект на самостоятелен читателски кът за училищна библиотека. Конкурсът е под надслов: „100 години училищна библиотека "Йосиф Вондрак"- моето лично пространство“.

Участниците, в зависимост от категорията, имат за задача да представят рисунка или чертеж на читателски кът от масивна дървесина. Проектът може да се изработи на ръка или с графична програма. Изделието от класирания на първо място проект, ще бъде произведено от ученици и ще се представи за поредна година на престижното Национално състезание "Мебели, стилни мебели и дърворезба" през м. април 2024 г. Гимназистите ще представят изделието си и ще го защитят пред професионално жури(членове на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост, Стопанска камара и дърворезбарската гилдия).

За обявения конкурс младите дизайнери, резбари и мебелисти под ръководството на учители-специалисти подготвиха изложба от лични творби, изработени в часовете по практика. Учениците демонстрираха възможностите на системата за професионално образование и обучение да подготвя специалисти в областта на производството на изделия от дървесина като изявиха чувството си за красота и хармония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари