Ученици от Гимназията по дървообработване грабнаха награди в Рождественски конкурс

3

Младите таланти бяха отличени с грамота, книга и парична награда

В катедралния храм „Света Троица” в Русе се проведе награждаването на отличилите се във втория национален Рождественски конкурс, организиран от Русенската света митрополия и Сдружение „Теосис” за художествен текст и рисунка на тема „Слава във висините Богу, на земята мир, между човеците благоволение”.

Младите таланти от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ бяха отличени за представените в конкурса творби с грамота, книга и парична награда.

В категорията за рисунка в групата от 7 до 10 клас на първо място е Румина Димова от 8а клас, специалност „Интериорен дизайн“ с рисунка „Тиха нощ, свята нощ“, изработена с цветни моливи.

Второ място зае Елица Петрова от 9в клас, специалност „Художествена дърворезба“ с графиката „Спи спокойно, бдя над теб“. В конкурса представиха свои творби и Симона от 8а клас, Александър и Ивайло от 9а клас, Даниела от 10в клас. Ръководител на групата за първото участие на гимназистите в конкурса е учителят по практическо обучение г-жа Мая Ванева.

Честита награда и нови успехи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1

    Много старание на директорката-пенсионерка от БСП да остане още малко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари