Колко са скочили цените на горивата в Русе?

0
Цената за литър гориво в Русе е нараснала драстично в сравнение с преди месец
Цената за литър гориво в Русе е нараснала драстично в сравнение с преди месец Видео: БНТ

Цената за литър гориво в Русе е нараснала драстично в сравнение с преди месец

"Фактори за повишението са военният конфликт в Украйна, плановете за ограничаване на руския износ на петрол и газ. От началото на военните действия до момента цените скочиха с над 50 стотинки на литър. Ако преди 2 години за 150 лева можеха да се заредят 100 литра гориво, сега за 150 лева зареждаш 50", заяви собственик на бензиностанция в Русе, предаде БНТ.

По думите му държавата може да облекчи това напрежение с намаляване на ДДС за определен период, което ще доведе и до успокояване на цените на хранителните стоки, тъй като електроенергията и горивата са в основата на всеки бизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Леле
    До коментар 3: Боже, какви тъпи разсъждения. Колко точно е това "толкова интензивен" бе сметало? Трябва всичко да опустее за да дойде на твойте критерии за бедност ли? Застани под г*за на всеки който много пазарува за да провериш дали не с*рат повече отколкото ядат. Да те ...
  • 5
    3
    pepo
    Цените изобщо не са високи щом трафика в Русе е толкова интензивен.Да не говорим,че още в 7,30-8,00 всички паркоместа в централната зона са заети.Платени и неплатени.Чак когато поне 30% от паркоместата останат свободни тогава можем да смятаме нещо подобно.Същото е и в големите магазини,уж много скъпо а паркинзите пращят от сутринта и така цял ден.
  • 11
    2
    Айде
    Някой от онези анти източно и про западно настроени привърженици на санкциите да бъде така любезен да обясни "ко прайм" от сега нататък. Не се заяждам, наистина питам от любопитство.
  • 9
    1
    Сметалото
    "с намаляване на ДДС за определен период" .... ами няма как. Няма как да намалиш ДДС-то защото има учители, милиционери, военни, лекари, държавни и общински служители, бе някой трябва да ги храни тия хора! С цялото ми уважение към пенсионерите, това е валидно и за тях. Да бе, знам, че са внасяли пари за старини ама когато им откраднаха пенсионния стълб си прегръщаха парното, защото работещите в чужбина им плащаха "такса сградна инсталация", съответно сметките за парно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари