Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Колко още ще търпим този геноцид?

15

Днес излязох до близкият квартален магазин за да си купя с последните ми пари храна. Като видях колко е поскъпнало всичко, просто загубих апетит.

Такава спекула като при нас в България няма никъде по света.

Чесънът например за последните 30 дни се е увеличил със 100% и масово се търгува навсякъде по 11 - 12 лева. Кравето маслото пък е станало по 6 - 7 лева за опаковка от 250 грама. Изобщо мога да ви изброявам стотици неща които толкова са се увеличили, че хората масово гладуват. В същото време всички останали страни от ЕС подпомагат населението си както с продукти така и с пари. Цените на всички храни вместо да се увеличават в Европа сега намаляват.

Да, ама ние сме в една друга Европа в която политиците не им дреме за нищо друго освен за собственият им джоб. Страната и народа ни са доведени до безизходица и глад какъвто не е имало от Втората Световна Война.

Погледнете брошурите на тези немски вериги магазини г-н Бойко Борисов и отговорете на целият български народ, защо допускате този грабеж над всички български граждани? Обяснете ни, защо в Германия тези същите стоки са на половин цена а при вашето мъдро управление умират хора от глад  и се самоубиват всеки ден? Мислите ли, че вечно този народ ще ви търпи? 

Аз лично не съм убеден защото вече няма какво да губим. Вие не ни давате друг избор освен да умрем, или да се бунтуваме и рано или късно хората ще излязат на улицата, но не за да протестират а за да ви потърсят сметка на всички вас дерибеите . 

Автор: Светослав Борисов
(Автор: Светослав Борисов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не може да ядеш кисело зеле и фасул, пък да очакваш Тиха и свята нощ.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари