Коледна дарителска кампания 2015

0
От събраните средства ние закупуваме и предоставяме играчки и книжки на децата в риск
От събраните средства ние закупуваме и предоставяме играчки и книжки на децата в риск

За втора поредна година Сдружение „Българо-Румънски трансграничен институт по медиация” (БРТИМ)  организира КОЛЕДНА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ. От събраните средства ние закупуваме и предоставяме играчки и книжки на децата в риск, както и на тези деца, чиито родители нямат финансовата възможност да им ги подсигурят.

Можете да се включите в кампанията и да помогнете на децата и семействата в неравностойно положение, като популяризирате сред приятели и близки къде могат да намерят най-хубавите ръчно изработени коледни подаръци или ни посетите и закупите изработени от доброволците и приятелите на Сдружение БРТИМ коледни сувенири, украса и картички:

  • Магазин „GANG“ на ул. „Княжеска“ № 27 -  от 2-ри до 23-ти декември;
  • Къщичка № 31 на Коледения базар в Русе на ул. „Александровска” в отсечката от Халите до ул. "Мостова" – в три поредни петъка и събота -  4, 5, 11 12, 18 и 19 декември, от 10,00 до 18,00 ч.;
  • Офиса на Сдружение БРТИМ (Русе, ул. „Константин Иречек” № 16, етаж 2)  всеки работен ден от 7 до 23 декември 2015 г., където можете да дарите играчка или книжка и в замяна ще получите изработен от нас коледен подарък.

Събраните средства, играчки и книжки ще бъдат използвани за изпълнение на целите на кампанията. Коледната дарителска кампания на Сдружение БРТИМ се осъществява с помощта на Община Русе и магазин „GANG“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари