Коледа донесе добра новина за Георги Арнаудов!

0
19-годишният младеж вече е в чужбина, където лекарите търсят най-подходящия метод за лечение на онкологичното му заболяване
19-годишният младеж вече е в чужбина, където лекарите търсят най-подходящия метод за лечение на онкологичното му заболяване

Борбеният пазарджиклия Георги Арнаудов получи добра вест по Коледа.

От няколко дни 19-годишният младеж е в Китай, където лекарите търсят най-подходящия метод за лечение на онкологичното му заболяване, пише Марица.

Направеният днес ПЕТ-скенер в китайската болница „Фуда“ показва, че няма разсейки на бедрото на левия крак и от дясната страна на илиачната кост, съобщиха организаторите на благотворителната кампания за момчето. След направените до момента изследвания в Китай, лекарите са съобщили на Георги, че две от планираните терапии на този етап от лечението му не могат да бъдат приложени. Това е и причината в продължение на 8 дни да се прилага само локална химиотерапия на тумора на тазобедрената кост. Китайските лекари са препоръчали следващият етап на лечението да продължи с лъчетерапия.

Близките на младежа благодарят на всички, които продължават да му помагат в битката с коварното заболяване.

Благодарности за мощната подкрепа, която получи от добри хора, изказва и самият Георги, който не спира да се усмихва и да бъде пословичен оптимист:

Преминах през много трудни моменти, но благодарение на вашата помощ успях да стигна до Китай. Надявам се китайските лекари и лечението, което започвам тук, да ми помогнат, за да оздравея. Това е най-голямото ми желание за Коледа. А на всички добри хора, с които се запознах и които ме подкрепят, искам да пожелая най-вече здраве, защото то е най-важно. Аз не спирам да мечтая. Не спирайте и вие! Силно вярвам, че в живота се случват чудеса и ви ги пожелавам от цялото си сърце!“.

Кампанията за младежа продължава. Средства за терапията му се събират в целия регион, както и в други области в страната. 

Дарения за терапията се събират в специални кутии в десетки търговски обекти, в банкова сметка и чрез PayPal.

Дарителска сметка в лева:

РАЙФАЙЗЕНБАНК

IBAN: BG72RZBB91551011086230

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов

Гр. Пазарджик

PayPal: paypal.me/georgiarnudovv

Друга възможност да се включите е чрез множеството благотворителни събития, организирани за младия и винаги позитивен пазарджиклия ТУК и ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари