Кола пламна по време на движение в квартал "Възраждане"

2
Причината за произшествието най-вероятно е техническа неизправност
Причината за произшествието най-вероятно е техническа неизправност

Причината за произшествието най-вероятно е техническа неизправност

През изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 15 сигнала.

В повечето случаи огнеборците са гасили пожари в сухи треви и отпадъци, без нанесени материални загуби, в различни населени места в областта. Посетили са и две произшествия в жилищни сгради.

В събота, за времето от 17:55 до 18:43 часа, служители от Първа РСПБЗН с два противопожарни автомобила са изпратени на сигнал за задимяване в стълбищна клетка на жилищен блок в жк "Чародейка" в Русе. На място е установено, че до инцидента се е стигнало заради връщане на дим от коминно тяло. Не е имало пострадали граждани.

Вчера, от 14:21 до 14:50 часа, два екипа отново от Първа РСПБЗН са били насочени, към блок на улица "Дондуков Корсаков" в Русе, откъдето са сигнализирали за излизащ дим от апартамент на последен етаж в блок. При проверката на място се е оказало, че няма произшествие в жилището, а излиза дим от запален комин на блока, но въздушните течения го смъкват надолу и хората са се заблудили, че е от апартамента.

В събота, от 19:01 до 21:15 часа, екип от Втора РСПБЗН е участвал в ликвидирането на възникнало горене в лек автомобил в град Русе на улица “Доростол“, до блокМарс“. Горенето възникнало по време на движение в автомобил с марка „Фолксваген“, като е обхванало двигателния отсек и купето. Пожарът е загасен от екипите и са предприети мерки за обезопасяване на превозното средство, като е извършено и дежурство до спиране теча на гориво от резервоара. Причината за произшествието най-вероятно е техническа неизправност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари