Горя кола на пътя Русе - Николово

0
Запалването е тръгнало от таблото на автомобила
Запалването е тръгнало от таблото на автомобила

Запалването е тръгнало от таблото на автомобила

Екипите на РДПБЗН - Русе за изминалото денонощие са гасили два пожара и са оказали съдействие на общинските структури. От 09:00 до 12:30 часа два екипа от ССОД при РДПБЗН - Русе са изпратени в района до бул. “Адмирал Рождественски“ в Русе, за да окажат съдействие на Община Русе при извършвани дейности за почистване коритото на река Русенски Лом.

Между 09:40 и 10:15 часа пожарникари от РСПБЗН - Две Могили са гасили горене, възникнало в суха трева и храсти в землището на гр. Две могили, в местност извън регулация. Пожарът е ликвидиран на площ около 500 кв. м., без щети.

Тази нощ, между 22:28 и 23:20 часа екип от Втора РСПБЗН е изпратен на сигнал за запалил се по време на движение лек автомобил по пътя за село Николово. На място е установено, че произшествието е възникнало по пътя в близост до разклона за танкодрума, където огнеборците са заварили да гори купето на лек автомобил с марка „Пежо“. Пожарът е изгасен, не са пострадали хора. Най-вероятно причината за произшествието е късо съединение, тъй като запалването е тръгнало от таблото на автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари