Кола изгоря след катастрофа край "Джъмбо"

1
Пътниците са избягали от мястото на инцидента
Пътниците са избягали от мястото на инцидента Снимка: Димитров / Фейсбук

Пътниците са избягали от мястото на инцидента

Тази нощ, за времето от 01:22 до 02:35 часа, един екип от Първа РСПБЗН в Русе е бил изпратен за гасене на самокатастрофирал лек автомобил по пътя от кръстовището до магазин "Джъмбо" към квартал "Средна кула".

На място е установено, че лек автомобил „Рено“ е самокатастрофирал като се е блъснал в дърво. Според първоначалната информация от свидетели, пътниците са избягали от мястото на инцидента и след известно време колата се е запалила, най-вероятно вследствие на късо съединение.

Колата е изгасена от екипа на пожарната, а с изясняването на пътно-транспортното произшествие и участвалите в него се е заел екип на пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    гагас
    когат не караш бе ем ве или нова тоЙотка ма на изплащане ,просто си тръгваш )ако можеш(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари