Млад мъж изгоря в тежка катастрофа, майка му се бори за живота си

4
Млад мъж загина при катастрофа в Русе
Млад мъж загина при катастрофа в Русе Видео: БГНЕС

Русе / Млад мъж загина при тежка катастрофа в Русе.

Автомобилът е изгорял, а възрастната жена, която е пътувала в колата, е била спасена от семейство, предаде кореспондентът на БГНЕС от дунавския град.

Все още самоличността на младия мъж не е официално изяснена, предполага се, че това е 23-годишният син на възрастната жена, която е откарана в болница с леки травми.

Инцидентът е станал около 14.40 ч. в района на Охлюва, малко след завоя за включване в международното шосе. Лек автомобил "Хонда Сивик", в който са пътували загиналият мъж и жената, е предприел изпреварване на движещия се в средна лента "Опел Корса". Заради мокрото платно водачът на японския автомобил губи управление, завърта се и засича отляво "Опел"-а, след което се блъска в тролейбусен стълб. Ударът е от страната на шофьора и той загива на място. "Опел"-ът също се е завъртял, но водачът му успява да спре на милиметри от стълб.

Пътуващите в немската кола баща, майка и син веднага излизат, за да помогнат на пострадалите в "Хонда"-та, която вече гори. Те са срязали колана на възрастната жена и са я извадили, а с пожарогасител са се опитали да потушат огъня. Шофьорът обаче вече е бил мъртъв. Пристигналите на място две пожарни са успели да угасят пламъците. За щастие газовата бутилка, с която е била японската кола, не е гръмнала.

Заради инцидента пътят за София е затворен и трафикът е пренасочен в другото платно. Причините за инцидента се изясняват.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари