Кола изгоря като факла на булевард "България"

1
17-годишен младеж от Русе катастрофирал в мантинелата на булеварда
17-годишен младеж от Русе катастрофирал в мантинелата на булеварда

17-годишен младеж от Русе катастрофирал в мантинелата на булевард "България"в Русе.

В 23:13 часа, чрез тел. 112, в ОДМВР – Русе е получено съобщение, че на булевард "България", в района на моста над булевард "Христо Ботев", лек автомобил е самокатастрофирал и се е запалил.

Към местопроизшествието са били изпратени екипи на полицията и пожарната. При пристигане там е установено, че колата е с марка „Ситроен“, модел „Ксара Пикасо“ с русенска регистрация и се е блъснала с предната си лява част в разделителната мантинела, след което вследствие на удара е възникнало запалване.

По данни на очевидци на катастрофата, пътуващите в автомобила са напуснали произшествието. Екипът на пожарната е предприел действия по гасене на пожара и обезопасяване на автомобилна бутилка с газ пропан-бутан. За инцидента е уведомен дежурен в Община – Русе, тъй като е имало разлив на двигателно масло по асфалтовата настилка. Платното е било разчистено от почистваща фирма с два специализирани автомобила. Екип на „Пътна полиция“ е документирал пътнотранспортното произшествие.

По-късно при униформените се е явил непълнолетен младеж от Русе, на 17 години, който е заявил, че е управлявал автомобила.

Срещу него са предприети необходимите административно-наказателни действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари