Когато едва не се пребиеш, но си Бионсе

1
Докато ефектно танцуваше на високи токчета, звездата залитна назад
Докато ефектно танцуваше на високи токчета, звездата залитна назад Видео: vidozz.com

Вчера се състоя едно от най-дългоочакваните спортни събития в САЩ – Супербоул, а полувремето на шампионата се превърна в арена на зрелищното изпълнение на поп дивата Бионсе.

12-минутно завладяващо и динамично представяне на Кралица Би бе черешката на тортата на вечерта и се превърна във второто най-гледано в историята на спортното събитие с аудитория от 110 млн. зрители, предаде Woman.bg.

Горещата Бионсе бе толкова енергична на сцената, че в един момент бе на косъм да падне, но все пак успя да се задържи на краката си.

Докато ефектно танцуваше на високи токчета, звездата залитна назад и точно когато всички си мислеха, че ще се строполи и сама ще провали грандиозното си шоу, тя успя да запази равновесие и да подскочи обратно във въздуха.

Реакцията на певицата предизвика вълна от положителни коментари, като комикът Уил Фарел бе един от първите, забелязали професионализма на Бионсе и начина, по който тя предотврати гафа.

Той коментира случилото се в Twitter с репликата:"Когато едва не се пребиеш, но си Бионсе", която бе споделена хиляди пъти и предизвика не по-малко коментари, величаещи представянето на звездата и начина, по който тя излезе от ситуацията.
 

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари