Кога ще има дневна и годишна карта за всички линии на градския транспорт в Русе?

3
Ще има ли допълнително намаление на картите за учениците?
Ще има ли допълнително намаление на картите за учениците? Видео: Кис 13

Ще има ли допълнително намаление на картите за учениците?

В момента от общинския бюджет допълнително се покриват намаленията за възрастни хора, ученици, студенти и докторанти, както и хората с увреждания.

От Общината са категорични, че може да се мисли за промяна на тарифната политика, когато всички линии преминат към общинското дружество, предава Кис 13.

Дори и в момента обаче гражданите, които не ползват намаление, биха имали сметка да пътуват в градския транспорт с карта, обясниха от Общината. Освен това, ползвателите на картата всъщност нямат ограничения за броя на пътуванията по избраната линия.

От Общината обясниха също кога ще стане възможно въвеждането на дневна и годишна карта за всички линии. От Администрацията предвиждат в най-скоро време да предложат допълнително намаление на цените на картите за учениците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Дгд
    Ни ко га
  • 10
    1
    Aha
    Кога ще има е билет валиден за всички линии в продължение на час от първото регистриране както е в цял свят?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари