КНСБ открива временни приемни за бежанците от Украйна в пет града

0
КНСБ призовава своите членове да проявят съпричастност като се включат в акцията и дарят нови дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки, хигиенни материали, палатки, фенери, батерии и генератори
КНСБ призовава своите членове да проявят съпричастност като се включат в акцията и дарят нови дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки, хигиенни материали, палатки, фенери, батерии и генератори Снимка: AFP

КНСБ открива временни приемни за бежанците от Украйна в градовете Варна, Бургас, Русе, Добрич и Хасково

На нуждаещите се ще бъде предоставяна безвъзмездна, безплатна информация и консултации, свързана с трудовото и осигурително законодателство.

Консултациите ще се предоставят в регионалните структури всеки работен ден от 10 до 12 ч. Те се намират на следните адреси:

1. РС на КНСБ Варна: 9000 Варна, ул. „Хр. Самсаров” 3

тел.: 0882-35-51-68; e-mail: [email protected]

2. РС на КНСБ Бургас: 8000 Бургас, ул. “Шейново” 24

тел.: 0885-96-95-57; e-mail: [email protected]

3. РС на КНСБ Русе: 7000 Русе, ул. “Пирот” №16

тел.: 0885-89-39-53; e-mail: [email protected]

4. РС на КНСБ Добрич: 9300 Добрич, ул. “Независимост” 5

тел.: 0884-11-78-23; e-mail: [email protected]

5. РС на КНСБ Хасково: 6300 Хасково, ул. “Цар Освободител” 2

тел .: 0887-64-40-84 e-mail: [email protected]

За да окаже подкрепа, КНСБ също така заяви възможност за настаняване на украински бежанци в своята почивна станция „Изворите“ в село Минерални бани. Капацитетът, заявен в Координационния център за приемане на бежанци от Украйна за област Хасково, е от 16 легла.

Конфедерацията се присъедини и към националната благотворителна кампания на Българския червен кръст за набиране на финансови средства и материална помощ за пострадалите от войната в Украйна.

КНСБ призовава своите членове да проявят съпричастност като се включат в акцията и дарят нови дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки, хигиенни материали, палатки, фенери, батерии и генератори.

Даренията се приемат от 1 март на следните адреси:

  • За гр. София – в Централата на КНСБ на пл. „Македония“ № 1;
  • За страната – в Регионалните съвети на КНСБ (информация за адреси и телефони на лица за контакт за всички РС на КНСБ можете да намерите в интернет страницата на КНСБ.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари