Кметска гордост! Видимите резултати в квартал "Дружба"

0
Шофьорите избягват да минават по улицата
Шофьорите избягват да минават по улицата Видео: КИС 13

Осем месеца след репортаж за разбита улица в жк "Дружба 2", нищо не се е променило. Освен това, че дупките са станали повече и по-големи, предаде КИС 13.

Хората, които живеят на улицаКапитан Добрев“ дори вече са свикнали с лошото състояние на настилката и гледат да се нагаждат към условията, особено към по-новите дупки, които се появяват след всеки силен дъжд.

Шофьорите избягват да минават по улицата, освен ако не им се налага, тъй като живеят там. Негодуват, защото си плащат данъците, а карат по разбита настилка. Преди две години дори имало случай с паднала кола в дупка дълбока половин метър, разказват живущите в района.

Тъй като улица "Капитан Добрев" не е голяма, хората смятат, че би могла да се преасфалтира.

След толкова години на чакане, живеещите на улицата не се надяват нещо да се промени. За сметка на това, хората се чудят дали не е време да се даде ново име на улицата като дори са готови да популяризират идеята.

Припомняме, че преди години улица "Адмирал Рождественски" беше кръстена "Кметска гордост", тъй като дълго време от Общината не вземаха мерки за извършване на ремонт на разбитата настилка. 

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари