Русенци си обозначиха дупка на оживено кръстовище, за да не си трошат колите

5
"Мярката" е взета, след като никоя институция не се е погрижила по-адекватно за проблема
"Мярката" е взета, след като никоя институция не се е погрижила по-адекватно за проблема Снимка: Facebook

"Мярката" е взета, след като никоя институция не се е погрижила по-адекватно за проблема

Русенци си обозначиха дупка на оживено кръстовище, за да не си трошат колите. Това става ясно от снимка, споделена в социалната мрежа. На фотото се вижда дълбока яма, обозначена с картон. "Мярката" е взета, след като никоя институция не се е погрижила по-адекватно за проблема.

"Не мисля, че гражданите са длъжни да запълват или да обозначават дупки, при условие че всички плащаме данъци!!!", пише авторът на снимката.

"Данъци..нагоре. Преглед....100% нагоре и за какво??? Да си трошим колите", пише под публикацията друг русенец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    13
    Ушев
    А днес идиотите от Общината решиха да вадят едно дърво от р. Русенски лом- под сарайският мост и затвориха цялата индустриална зона по бул. Рождественски. И утре пак щели да повторят упражнението. А в събота и неделя си драпаха мъдурите!
  • 1
    12
    Я да питам ,АЗ
    ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 години,колко доклада или рапорти констативни има написани с входящ номер от патрулни полицаи,районни инспектори от охраната на общественият ред и пътни полицаи с които уведомяват общинското ръководство,отдел или началниците си за състоянието на път,пътна лента или участък от пътя,кръстовище,липса на знак или нещо свързано с безопасноста на движение по улиците в тоя град,област?Колко от тях докладваха за дупки,липса на знак,обрасли от храсти и скрити пътни знаци? Май почти нито един.Не е ли редно и служители на ДАИ констатирали проблемни участъци,също да докладват във връзка със безопасноста? Редно е,държавни служители са.Ами къде са им докладите? Техните и на началниците им.Ами общински служители от КООРС? Всичките гореизброени гащници не влазят ли и те у едни и същи дупки всеки ден? Цървулска организация водена от цървули.
  • 1
    11
    Аз
    Еми, след като не могат да разчитат на общинската управа, сами ще се оправят....
  • 0
    10
    Вероятно
    е, а даже е съвсем сигурно, че аз съм пасивен гей трол и дупката ми отзад е колкото тази на кръстовището. Смятам да я обознача с надпис Вход Свободен!
  • 4
    9
    Русенец
    ВСИЧКИ улици в града са в окаяно състаояние. Вите цеднтралните - Скоблев, Цар Освободител, Липник, Хр. Ботев. Да не говорим за второстепенните квартални. Всичко е леш. Толкова може нашият кмет, не му се сърдете и след още 4 години пак го изберете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари