Кметът на Русе: Реакцията на ГЕРБ за венеца щеше да е смешна, ако не беше жалка!

1
Венецът беше поднесен, почит е отдадена, всички сведохме глави. Изненадан съм, че продължавате да говорите по този начин, заяви Пенчо Милков
Венецът беше поднесен, почит е отдадена, всички сведохме глави. Изненадан съм, че продължавате да говорите по този начин, заяви Пенчо Милков Видео: Русе Медиа

Реакцията на ГЕРБ за техническата грешка, свързана с обявяването на венеца им на Паметника на свободата, щеше да е смешна, ако не беше трагична и жалка. На празника за Освобождението на Русе на едни хора да им бъде тъжно, че не е им е прочетено името“.

Това заяви на сесията на Общинския съвет днес кметът на Русе Пенчо Милков, цитиран от Русе Медиа.

Така той отговори на публичното обвинение на ГЕРБ, отправено от Наталия Кръстева, че единението, за което говори кметът, е мит и фикция. Причината –  венецът на партията за Освобождението на Русе не е бил обявен своевременно. Така не са били уважени 12 000 гласували за ГЕРБ русенци, които са определили партията като първа политическа сила в Русе заради най-големия брой съветници.

На празника венецът на ГЕРБ бе поднесен в редица на мястото, на което беше. При прочитането на списъка се получи техническа грешка, която бе поправена и партията бе съобщена. Венецът беше поднесен, почит е отдадена, всички сведохме глави. Чак съм изненадан, че продължавате да говорите по този начин“, заяви още Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари