Класацията „най-добър град за живеене“ е гавра с Русенци

2
Нагла манипулация и гласуване под строй за вдигане имиджа на некадърни управници
Нагла манипулация и гласуване под строй за вдигане имиджа на некадърни управници

Има ли, нагла манипулация и гласуване под строй за вдигане имиджа на некадърни управници на Русе?

Паметник на културата в Русе и изринатата на боклука настилка, от първата павирана улица в България.

На фона на ежедневното обгазяване на Русе, изоставените на самоунищожение паметници на културата, превърнатия в строителна площадка град и прогресивно нарастващия брой на заболелите от РАК в Русе, да твърдиш, че това е най-добрият град за живеене най-малко е лицемерие, пише сайтът Бъдеще за Русе.

Въпреки това, най-вероятно Русе ще бъде „избран“. Парадоксално, но факт!

Гражданската информационна система донесе, че преди месец, разтревожени от сринатия имидж на управниците в Русе, на съвместно съвещание, депутати от ГЕРБ и от тъй-наречените „Патриоти“ са взели решение да направят всичко възможно да помогнат на колегите си от Русе, защото както върви, на следващите избори от крайдунавския град може да нямат и нито един мандат. Потресаваш е бил фактът, че на традиционното шествие, организирано от ВМРО на 19 февруари, присъствали не повече от 10 души, а започналото разследване на съсипването на общинските здравни заведения, най-вероятно ще засегне и продажбата на „Трета поликлиника“, от което е твърде възможно сегашния кмет Пламен Стоилов да стане клиент на прокуратурата и  да не довърши мандата си.  (Припомняме, че „Трета поликлиника“ бе продадена в нарушение на забраната на закона за общинска собственаст, на цена с около 2,5 милиона лева по ниска от минимално допустимата данъчна оценка).

За сриването на имиджа, най-много допринесе  наглото поведение на управниците, по отношение на екологичния геноцид в Русе. Вместо да бъдат съборени незаконно строените промишлени мощности, държавата се спазари, замърсителити сами да си правят мониторинг! С това чашата преля…

На съвещанието, за изготвяне на предизборна стратегия е било взето решение, всички структори на управляващите, независимо къде се намират, да цъкат на сайта на „Дарик“ дружно за Русе. Така ако градът бъде класиран като най-добър, очите на Русенци ще бъдат замазани, а кметчето ще се похвали – „аз него казвам – така гласуваха Русенци“.

Престараването е стигнало дотам, че по непотвърдена информация, за Русе са гласували над 80%. Огромният брой е пропорционален на заетите от управляващите в държавния и общински апарат – чиновници, които цъкат за Русе, по команда на шефа…

Какво обаче са виновни жителите на другите градове, където се живее в пъти по-прекрасно? Нима те станаха заложници на поредната нагла простотия?

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари