Кирил Петков: Склонни сме да преговаряме с господин Борисов

1
Надявам се, че днес ще стигнем до някакво решение
Надявам се, че днес ще стигнем до някакво решение

Надявам се, че днес ще стигнем до някакво решение

Това каза на влизане в парламента съпредседателят на "Продължаваме промяната“ Кирил Петков, предаде репортер на агенция "Фокус“.

"Ние направихме доста диалогични стъпки, във вчерашния ден отдръпнахме нашия кандидат, подкрепихме кандидат на наш бивш коалиционен партньор. Виждате, че сме дошли да свършим работа“, допълни Петков.

"Има напредък между първия и втори ден. Надявам се, че между втория и третия да продължим със същата скорост“, заяви Петков.

На въпрос на журналист склонни ли са да преговарят с Борисов, ако дойде в парламента, Петков кратко отговори: "Да“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    до простия 3-ти олигофрен
    И затова в нощта, когато го "арестуваха" Кирца ти Петков написа лаконично в профилчето си, че "няма никой над закона"...? Колко пъти се дъвка с него за кюлчетата в чекмеджето и прочие? И си толкова прост, че дори не си разбрал, че и двамата с Борисов ги ненавиждам еднакво, не случайно ги поставям на едно, наричайки ПП "пребоядисания ГЕРБ"... ама ти си поредното доказателство за простотията на избирателите на ПП, за която споменах в предния си пост. Просто мисловният процес тотално отсъства в индивиди като теб.
  • 1
    4
    xa
    Ще преговаряш,защото при следващи избори няма да сте в парламента !
  • 4
    3
    Ха-ха-ха - 2
    Много си прост, ама то пък, някой да е виждал "умен" гербаджия?! СИКаджийската мутра от Банкя, знаков престъпник от подземния свят, беше арестуван по заповед на МВР и Бойко Рашков, а не по заповед на Кирил Ппетков! Освен това, "адвокатино" на СИК, последната новина от Прокуратурата и Съда е, че гербараджийската слугиня Севда е арестувана законно! Пък и тя още не е обяснила откъде са милионите за скъпата й и луксозна вила, нали?! Само че, "гласоподавателю" гербаджийски, защо не коментираш вчерашното гласуване на гербаджийските марионетки на сараите, които без капка срам подкрепиха посмешището на парламента и на политическия ни живот въобще - агентсавовия ибрикчия Данчо Ментата?! И нали си наясно , че следващия път като гласуваш за СИК, всъщност ще гласуваш за ДъПъСъ - то на Карадайрето?! Понеже, нали Карадарйето лъжеше като циганин, хванат да краде в трамвая, че те, демек ДъПъСъ-то "се борели" против модела ГЕРБ! Видя ли как "се борят" бе, подлого банкянска?! А ти, българин ли си?!
  • 1
    2
    ХА-ХА!
    До оня ден го гонеше уж да го арестува, днес ще преговаря с него... разбрахте ли, мили идиоти, които гласувахте повторно за ПП, какъв пребоядисан ГЕРБ си избрахте и какви циркове ви разиграваха от началото на годината до този момент? Честно казано въпросът ми е риторичен, хич не ми се вярва да сте разбрали каквото и да е, понеже избирателите Простото Кирчо са още по-прости и от него самия.
  • 5
    1
    Няма как!
    Няма как да "преговаряте" със СИКаджийската мутра от Банкя! Той в момента пътува за Тетово, където се провежда Национален фестивал на Тиквата! Ами, отива човекът там, където винаги му е било мястото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари