Кирил Петков: Г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов

0
Освен, че има голям гръб има и голям врат
Освен, че има голям гръб има и голям врат Снимка: БГНЕС / Архив

Освен, че има голям гръб има и голям врат

Г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов. Ако той прекъсне зависимостта си от него - ние нямаме проблем да работим с него. Това заяви Кирил Петков в кулоарите на НС.

На въпрос защо вчера са свалили Росен Желязков като председател на НС, Петков заяви, че вчера е чул от Борисов да казва, че той има голям гръб, който е хлъзгав.

"Освен, че има голям гръб има и голям врат. Обаче, за съжаление, в момента г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава. Това, което се случи вчера - това е поредният случай и съм сигурен, че Росен Желязков не би нарушил правилата, ако имаше свободна воля, но г-н Пеевски му подвикваше от първия ред и г-н Борисов се съгласяваше и той нарушаваше", каза Петков.

Петков заяви, че е абсолютно сигурен, че Мария Габриел не би сложила имена в проектокабинет, които не са съгласувани.

"Да обаче г-н Пеевски и г-н Борисов ѝ казаха да го направи. Ако ГЕРБ иска да има нормално управление, то те трябва да се отърват от големия воденичен камък на врата на Борисов - г-н Пеевски. Той не иска да предаде перманентната власт в прокуратурата, в съдебната система и в регулаторите. Това е големият проблем и се показва е, че България не може да има нормално управление оттук нататък, ако тази зависимост не бъде прекъсната от г-н Борисов към г-н Пеевски. Ние не искаме нещата да са при нас. Искаме честни конкурси", обясни още съпредседателят на ПП. Той е категоричен, че никой не трябва да има запазено място на масата.

Г-н Борисов и Г-н Пеевски трябва да се откажат от това да управляват държавата през телефонни обаждания.

Що се отнася до това дали има някакви съмнения към Живко Коцев - то трябва да се започнат някакви процеси и да се разследва от прокуратурата, а не да го привиква г-н Сарафов, известен като Осмото джудже, да го заплашва, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари