Кирил Петков: Отборът Денков - Ицо Хазарта ще даде нова посока на българското образование

1
Проф. Денков е в топ един процент в света като учен от Станфордския университет, а Хазарта е лидер в комуникацията
Проф. Денков е в топ един процент в света като учен от Станфордския университет, а Хазарта е лидер в комуникацията Видео: NOVA

"Комбинацията между проф. Николай Денков - сега образователен министър в служебния кабинет, и рап певеца Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, ще направи конкурентен отбор в образованието."

Това заяви в ефира на „Събуди се” по NOVA  съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков.

Проф. Денков в момента е определен за топ един процент в света като учен от Станфордския университет. Смятам, че когато се съчетаят един човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един лидер в комуникацията, комбинацията между тях ще направи отбор за образованието, който ще бъде конкурентен. И ще даде нова посока и нов тласък на българското образование”, смята той. 

Аз винаги съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има много икономисти и юристи, нямахме достатъчно хора на изкуството, отидох лично да го поканя. Прекарахме много време в разговори и това, което винаги съм очаквал да срещна от Ицо Хазарта като певец, се оказа още по-задълбочен и смислен човек. Говорихме много по темата за образованието, а не толкова за културата. Много съм горд, че той води нашата листа в „Люлин”, добави Петков. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари