Кирил Петков: Няма да се финализира продажба на "Лукойл" без одобрението на НС

2
Петков даде съвместен брифинг с Бойко Борисов
Петков даде съвместен брифинг с Бойко Борисов Снимка: Facebook

Петков даде съвместен брифинг с Бойко Борисов

"Взехме решение да има пълна прозрачност по темата за потенциален купувач на "Лукойл". Понеже е стратегически обект за България, няма да има възможност тази сделка да бъде финализирана без одобрението на Народното събрание, така целият народ ще се запознае с потенциалния купувач, ако има такъв". Това посочи съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков на съвместен брифинг в парламента с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предава БТА. Двамата обясниха, че ще бъде внесен текст, който касае стратегическите предприятия.

Във връзка с приемането на България в Шенген Кирил Петков отбеляза, че в момента и Европейската народна партия и либералното семейство работят рамо до рамо в Брюксел, за да се постигне резултатът "въздушен Шенген и точна дата".

"Като има общи национални приоритети, използваме всичките си сили, защото за България - Шенген е национален приоритет и това беше една от причините това правителство да съществува", добави Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    нунчо
    Сикаджиите Мутрата и Кировият баща може да приватизират Лукайл - крадливите мръ----ци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари