Кирил Петков: Никой няма да ни строява пред никакви стаи

0
В отговор на Бойко Борисов той каза, че „Батальонът се строява” е вече стар хит
В отговор на Бойко Борисов той каза, че „Батальонът се строява” е вече стар хит Снимка: БГНЕС

В отговор на Бойко Борисов той каза, че „Батальонът се строява” е вече стар хит

Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите успехи. Реформите, за които се надявахме през последните 10 години се случиха. Да, и с техните гласове. Това коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков в отговор на изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде NOVA.

„Голяма част от законопроектите, които са реализирани, са били заложени в ПВУ от миналия редовен кабинет. Сега заедно ги гласувахме и обсъждахме. ПВУ беше подаден в Брюксел от миналия кабинет. Това, че от ГЕРБ са го подкрепили и заедно изчистихме текстовете е неоспорим факт”, каза още Петков.

Той уточни, че „Батальонът се строява” е вече стар хит, не толкова актуален. „Ако продължаваме да ковем реформи, по начина, по който го направихме през последните 60 дни, ще бъда щастлив, ако ГЕРБ ги припознаят. Никой няма да ни строява пред никакви стаи", подчерта Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Кирокомпота
    Трябва да ги строят на стадион Васил Левски и с публика да ги разстрелят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари